Stop de bloeding, red een leven

 

Dit een 2,5/3 uur durende cursus conform de methodiek zoals opgezet door de Vrije Universiteit Amsterdam, afdeling Traumachirurgie. U leert zware bloedingen te herkennen en te verzorgen door druk uitoefenen, hemostatisch verband en gebruik van een tourniquet. Er is geen eerdere EHBO-ervaring noodzakelijk. Maximaal 16 studenten. Iedere student heeft een eigen training tourniquet ter beschikking gedurende de cursus.

 

De cursus gaat altijd door, ook bij 1 aanmelding. Dat is namelijk niet uw risico maar die van Safe Haven Training.

 

Kosten 75 euro per persoon inclusief BTW. Locatie te Huizen, 25 minuten per auto van Amsterdam Rai / Utrecht Overvecht /Almere – Stad.

 

Controleer uw verzekering, vele verzekeraars vergoeden een deel van de cursuskosten, bijvoorbeeld ONVZ extra fit en hoger vergoed 75% van de cursuskosten.

 

Diverse data beschikbaar, kijk op de pagina training data

Aanmelden: Via de pagina trainingdata, kies uw cursus en cursusdatum, u kunt online aanmelden en betalen via het winkelmandje.

 

Wilt u een privé cursus of een privé groepscursus in het Nederlands of Engels wellicht op een eigen locatie? Er is veel mogelijk. Neem dan svp contact op via bovenstaand adres om de mogelijkheden te bespreken.