Location:
  Safe Haven Training
  Ambachtsweg 59, 1271 AL Huizen

  Op het terrein van Watersportcentrum Huizen, kantoor nr 5, laatste deur we kijken uit op het water. Check de video hieronder hoe u moet lopen, volg niet google streetview (die brengt u naar de verkeerde plek), mensen lopen vaak naar de verkeerde haven.

  Per auto is het ongeveer  25 minutes vanaf Amsterdam RAI.

  Parkeren is gratis op de straat. Parkeer niet op het terrein of voor het hek.

  Als het hek niet open is voor uw cursus dan wordt u 5 minuten voor aanvang van uw cursus bij het hek opgehaald.

  Openbaar vervoer, plan uw reis via deze  website

  Hotel. Kijk op de pagina  FAQ voor meer informatie. Afstand 2,5 minuut zwemmen naar onze locatie of 25 minuten om de oude haven van Huizen heenlopen.

  Contact per email naar: info@SafeHavenTraining.nl

  U ontvangt binnen 24 uur antwoord (zolang u maar niet ongewenste spullen die we niet nodig hebben probeert aan te bieden😁) vanuit dit e-mailadres (controleer of het niet in uw spam binnenkomt)

  Safe Haven Training

  Bezoek alleen op afspraak. De locatie Huizen is primair voor lessen/cursussen. Wilt u een afspraak, graag eerst een email sturen. Lessen/cursussen worden niet onderbroken voor niet afgestemde bezoeken.

  Safe Haven Training, Amsterdam

  KvK nummer: 73474924 Amsterdam

  Bank: ABN AMRO:

  IBAN: NL 09 ABNA 0836985559

  BIC( SWIFT): ABNANL2A

  BTW nummer: NL001541849B58

  telefoon +31(0)655718033 alleen tussen 19.00 en 21.00, tijdens cursussen wordt de telefoon niet beantwoord, laat een bericht achter en er wordt terug gebeld. Commerciële verkoop benaderingen worden niet op prijs gesteld, u weet dan zeker dat u niets zult verkopen.