Safe Haven Training werkt samen diverse bedrijven en verenigingen. We ontvangen een verrassende hoeveelheid verzoeken van bedrijven/organisaties van over de hele wereld.

We werken samen met ondermeer:

– De IJspegel Academy (RYA SRC en RYA First Aid curssusen) in Scheveningen
– Koninklijke roei en zeil vereniging De Maas (RYA SRC, RYA First Aid, Klein Vaarbewijs 1) in Rotterdam.
– Watersportcentrum Huizen en starten met een samenwerking met de KNRM in Huizen
– Maersk Drilling Training Department Singapore voor SRC cursussen voor medewerkers op booreilanden
– Superyachts in Nederland voor specifieke crewtraining, veelal RYA en/of DAN training
In de toekomst (als covid tot rust komt en instructeurs trainingen beschikbaar komen) verwachten wij ook de volgende trainingen te kunnen geven
  • BHV trainingen incl. brandbestrijding
  • RYA Diesel
  • RYA Radar

 

We geven de voorkeur aan langdurige samenwerkingsverbanden gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. We geven ons woord iets te doen en verwachten hetzelfde van u.

We hebben een netwerk waar indien nodig wij uit kunnen putten, artsen, RYA Yachtmaster instructors Sail, RYA SRC assessors, VIOK instructeurs (vaarbewijs), DAN instructeurs, Vaarbewijscursussen etc..

Privé lessen
Het komt steeds vaker voor dat mensen prive lessen willen (KvB 1 & 2, PB 2, marifoon, EHBO). Daar waar mogelijk kijken wat er mogelijk is.  Het is niet mogelijk om tijdens cursusdagen waar al boekingen zijn prive lessen in te plannen. We maken alleen gebruik van VBO lesmateriaal voor KvB 1&2, Basis Certificaat Marifonie, SRC) en van RYA of DAN lesmateriaal. Als u prive les op onze boot wilt is dragen van de door ons verstrekte reddingsvesten verplicht. Maatwerk kijken wat we kunnen doen. Kosten zijn afhankelijk van de wensen, richtlijn incl BTW 125 EURO per uur exclusief catering, transport, materiaal etc met een minimum van 4 uur. Stuur een email met uw verzoek zodat er gekeken kan worden wat mogelijk is.
Voor de beeldvorming wat doet Safe Haven Training NIET (op basis van eerdere ontvangen verzoeken)
  • we geven geen enkele zeilcursussen (en gaan dit ook niet doen in de toekomst), indien gewenst kunnen we u wel doorverwijzen
  • we geven geen enkele jet ski cursussen (en gaan dit ook niet doen in de toekomst)
  • we geven geen training in de UK, in uitzonderlijke gevallen kunnen we kijken of we trainingen buiten Nederland kunnen geven, hierbij moet onze kwaliteit op alle gebieden geborgd zijn en het moet wederzijds voordelig zijn
  • we geven geen RYA PB 2 training buiten onze door de RYA goedgekeurde trainingslocatie en vaarwater (Huizen, Nederland)
Indien u geïnteresseerd bent om te onderzoeken of wij iets voor u kunnen betekenen stuur dan een email naar info@SafeHavenTraining.nl .
Er staat geen telefoonnummer op onze website. Waarom niet? Het is inderdaad niet de meest commerciële actie om dat niet te doen. Echter, het scheelt veel tijd om geen telefoon berichten van verkopers of andere partijen die iets ongewenst willen verkopen te beantwoorden. Indien wij een betrouwbare email ontvangen zullen wij u van informatie en ons telefoonnummer voorzien.